Què oferim?


Aprofitant que en aquesta edat els nens són espongetes, els més petits aprendran anglès de forma pràctica i natural, mitjançant contes, cançons, jocs i manualitats, sempre 100% en anglès!

Durada del curs: de setembre a juny.

Horari: 1h a la setmana.

Es treballaràn tots els àmbits de la llengua de manera dinàmica i participativa, 100% en anglès i amb activitats adecuades a l’edat dels nens que facin actractiva la llengua anglesa. Grups d’igual nivell per tal d’assegurar un bon aprenentatge de la llengua.

Durada del curs: de setembre a juny.

Horari: 1h15' a la setmana o 2h30' en dos dies alterns.

Ens assegurarem d’un bon aprenentatge de la llengua mitjançant classes dinàmiques i entretingudes, treballant tots els àmbits de la llengua sempre 100% en anglès i en grups d’igual nivell que facilitin la participació i evolució de l’alumne.

Durada del curs: de setembre a juny.

Horari: 1h30' a la setmana o 3h en dos dies alterns.

Sempre de manera pràctica i activa, treballarem a fons l'anglès amb activitats de diversos temes atractius i actuals, on les classes, com sempre, seran 100% en anglès i focalitzades en les necessitats de cada alumne de manera personalitzada, en diferents nivells homogenis i amb l'objectiu que aprenguis i gaudeixis de l'anglès.

Durada del curs: de setembre a juny.

Horari: 1h30' a la setmana o 3h en dos dies alterns.

Aprèn i millora el teu nivell d'anglès conversant sobre diversos temes interessants i actuals, sempre guiats pel professor, que t'aportarà vocabulari i t'ajudarà a millorar la teva pronunciació i fluïdesa. Pots fer-ho de manera individual, per parelles o en grups reduïts.

Durada del curs: tot l'any.

Horari: 1h a la setmana.

Treballaràs l'anglès de la forma més pràctica i didàctica possible, amb atenció personalitzada i enfocada en les necessitats dels alumnes, que tindran un nivell homogeni per tal de facilitar l'aprenentatge.

Durada del curs:Els intensius tenen una durada d'un mes, mentre que els semi intensius es faran durant 3 mesos.

Horari: flexible, de matí, tarda o dissabte. L'intensiu es farà en 8h en dos dies alterns, i el semi-intensiu es realitzarà en 3h a la setmana.

Enfocades a les necessitats exclusives de l’alumne. T’ajudarem!

Durada del curs: tot l'any.

Horari: completament flexible.

Si el que vols és reforçar l'anglès que aprens a la teva escola o necessites ajuda per aprovar els exàmens, vine!

Durada del curs: tot l’any.

Horari: completament flexible.

Durada del curs: tot l'any.

Horari: completament flexible.

A CLEVER! Language school t’oferim cursos d’alemany i francès de tots els nivells, seguint sempre una metodologia dinàmica i interactiva, amb grups reduïts i atenció personalitzada. A més, si estudies més d’un idioma amb nosaltres, tindràs un 20% de descompte en la segona llengua que escullis!

Serveis gratuïts


A Clever! Language School intentem oferir-te sempre totes les facilitats possibles per garantir que estiguis ben còmode amb nosaltres. Per aquest motiu, aquí tens una llista dels nostres serveis gratuïts:

  • T'oferim un servei de tutories, on repassarem allò que més et costa i et guiarem de la millor forma possible. Pots demanar-les tu mateix, i també te les recomanarem nosaltres si notem que et fan falta.
  • Servei gratuït de biblioteca, on podràs agafar els llibres que vulguis i continuar aprenent a casa.
  • Et facilitem un espai per fer deures si has de venir abans de la teva hora de classe.
  • Connexió a internet il·limitada.