Professorat


Aurora

Aurora

L'Aurora s’encarrega d’atendre tots els vostres dubtes, a més de ser una part vital en l’administració, gestió i coordinació de l’escola. Ha estudiat el grau d'humanitats i el màster de direcció de comunicació empresarial i institucional. També és monitora de lleure amb 6 anys d'experiència. Li encanta acompanyar a l'infant en el seu procés d'aprenentatge donant l'espai necessari i respectant els seus temps. A més de no parar d'aprendre mai de la màgia dels més petits i petites, per la qual cosa també fa classe amb els infants de Nursery! Li agrada llegir, la platja, menjar, viatjar i anar al gimnàs. Un dels seus somnis és poder veure una aurora boreal!

Evelyn

Evelyn

L'Evelyn coordina i administra l'escola, a més d'impartir classes a tots els nivells i edats. Va estudiar criminología i execució penal, i la docència és totalment vocacional. Porta 13 anys fent classes mentres ho combinava amb els estudis, i li va agradar tant que no ha pogut parar. Parla anglès des de petita i consolida la metodologia de l'escola per a que l'aprenentatge es produeixi de manera natural, lúdica i dinàmica. És vegana i els animals són una de les seves prioritats, així com l'educació, la justícia i les causes socials.

Cris

Cris

La Cris és mestra d'educació Infantil i el que més li agrada d'ensenyar és el vincle que es crea entre l'infant i la mestra, les converses que surten a partir de la seva imaginació i la quantitat de coses que pots fer perquè els petits aprenguin gaudint. “Crec que ensenyar és important perquè els infants són el futur, i amb bones eines i coneixença d'ells mateixos i el seu entorn, tindran el poder de canviar el món!” També juga a bàsquet des de ben petita i li encanten els arbres, la natura, llegir i tocar la guitarra! El seu somni és ser feliç i viure totes les aventures possibles.

Núria

Núria

La Núria ha estudiat anglès durant molts anys. És veterinària, per la qual cosa li apassionen els animals, però també llegir i escriure! El que més li agrada d'ensenyar és veure com creixen i milloren dia a dia, tinguin l'edat o nivell que tinguin. El seu somni és poder publicar algun dia un llibre de fantasia.

Coral

Coral

La Coral és periodista i professora d'anglès amb experiència en totes les edats i nivells. Apassionada dels idiomes, d'ensenyar i d'aprendre (parla turc!) Ha treballat com a professora a Turquia (Estambul) i li encantaria viatjar per tot el món aprenent diferents llengües. La seva manera d'entendre l'ensenyament es pot entendre amb la cita de Benjamin Franklin: "Digues i ho oblido, ensenya'm i ho recordo, involucra'm i ho aprenc".

Sofia

Sofia

La Sofia ve d'Argentina i porta més de 14 anys ensenyant anglès i ha treballat amb tots els nivells. Va estudiar com a mestre de llengua anglesa i també es arqueòloga! És una apassionada de la cultura en general, sobretot la britànica. Es defineix a si mateixa com a una persona en continu aprenentatge, enamorada de la música (també canta genial!) i de la muntanya.

Abril

Abril

L'Abril ha treballat amb nosaltres des de l'inici de l'escola. Va començar a fer classes particulars des de ben jove, i actualment estudia Dret i ADE. El que més l'apassiona d'ensenyar és que els valors, continguts i vincles que es forgen a les aules siguin part del futur dels estudiants i així posar un granet de sorra en la seva educació. Les seves aficions són la lectura, l'art i la guitarra. El seu somni és ser advocada i defensar els drets de les persones més vulnerables.

Miriam

Miriam

La Miriam és educadora d’infantil amb 6 anys d'experiència com a teacher. Treballa amb els més petits i petites de la nostra escola, i l’adoren! Per ella, ensenyar a travès del joc és la millor manera d'aprendre i adquirir coneixements. És una apassionada de la música i el ball, i el seu somni és viatjar per tot el món.

Alba

Alba

L'Alba estudia filosofia i el que més li agrada d'ensenyar és veure com els infants poc a poc es van superant i aconseguint els seus objectius, col·laborant en el seu desenvolupament personal. Li agrada la lectura i el dibuix, així com les activitats a l'aire lliure. El seu somni és tenir una casa a la muntanya i poder viure de la natura.

Ariadna

Laura

Periodista i professora d'anglès amb experiència amb grups de diferents edats. Amant dels animals, de la música i de passar-ho bé mentre s'aprèn.