Professorat


Lu

Lu

Professora d'anglès amb experiència en totes les edats i nivells. També és monitora de lleure i estudiant de filologia alemanya i russa, a més de tenir coneixements de francès i la intenció de donar la volta al món en 81 dies!

Laura

Laura

Més de 20 anys d'experiència en l'ensenyament de l'anglès. Traductora literaria, jurídica i pública, sempre amb un somriure a la cara!

Evelyn

Evelyn

Professora d'anglès amb 8 anys d'experiència en totes les edats i nivells. Decidida a fer de l'estudi de l'anglès un joc, amant dels animals i de no deixar d'aprendre mai!

Ariadna

Laura

Periodista i professora d'anglès amb experiència amb grups de diferents edats. Amant dels animals, de la música i de passar-ho bé mentre s'aprèn.

Adriana

Adriana

Estudiant d'educació primària amb experiència en l'ensenyament d'anglès, ha treballat com a professora a Dublín (MacQuire), és monitora de lleure i li apassionen els nens!

Lidia

Lidia

Docent i professional de l'educació infantil amb anys d'experiència, és el nostre recolç pedagògic i imprescindible en l'ensenyament de l'anglès als més petits. També s'encarrega d'atendre tots els vostres dubtes!